Tattoo verwijdering door Kenrick

Voor tattoo verwijdering in de omgeving Roermond moet je bij Kenrick zijn! Hij is een laser specialist met een medische achtergrond. Hij heeft in meerdere ziekenhuizen gewerkt en is zeer bekend met het menselijk lichaam. Hij weet precies hoe hij jouw tattoo kan verwijderen en je het beste resultaat kan geven!

tattoo verwijdering roermond
kenrick piercer roermond en roggel

Ervaring

Kenrick heeft een medische achtergrond waardoor hij ervaring heeft met hygiënisch werken en werken met het menselijk lichaam. Hij heeft enkele jaren in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Met deze ervaring en de kennis van de huid, zorgt hij voor het beste resultaat.
laser tattoo verwijdering met pico laser roermond

De beste materialen

Kenrick is gecertificeerd op de PICO SECOND LASER. Deze laser is speciaal gemaakt voor het verwijderen van tattoo's en oneffenheden in de huid. Tijdens het eerste gesprek zal Kenrick de tijd nemen om je vragen te beantwoorden en je een prijsindicatie geven. Als dit voor jouw akkoord is kan je meteen beginnen met de behandelingen. 
laser tattoo verwijdering met pico laser roermond

Waarom je tattoo verwijderen met laser?

Het verwijderen van je tattoo met een laser kan verschillende redenen hebben. Je kunt het laseren gebruiken wanneer je een tattoo wilt laten coveren. (zoals bij de voorbeelden op deze pagina).


Vaak zijn de tattoo's slecht gezet en veel te donker. Daardoor kunnen we ze niet coveren voor je. Na een aantal sessies met de PICO laser is de tattoo licht genoeg om te coveren. Omdat wij ook ervaren tattoo artiesten in de studio aanwezig hebben kunnen zij je ook adviseren hierin. 


Ook kun je natuurlijk gaan voor het totaal verwijderen van de tattoo. Dit zal meer behandelingen nodig hebben en zal daardoor ook duurder zijn. 

Greep uit de resultaten van Kenrick

Boek een bespreking

Wil jij je tattoo laten verwijderen door Kenrick? Boek dan hier jouw bespreking. 
piercing omgeving roermond